Minunile mele Mara Patricia si Petra Maria

Minunile mele Mara Patricia si Petra Maria

vineri, 6 august 2010

In sfarsit!... Vede lumea ce stiu sa fac

A trecut ceva timp, e adevarat, de cand mi-am facut blogul!... Atata timp ca mi-am amintit cu greu si "cum il cheama". Dar l-am gasit si mi-am gasit si timpul necesar pentru a posta cateva imagini cu ceea ce stiu sa fac..., adica ce stiam, pentru ca intre timp am invatat multe.
S-au intamplat multe de cant mi-am facut blogul, printre care si - spre mandria mea - am mai convins pe cineva sa puna mana pe croseta si sa incerce sa faca ceva... cat de marunt si sa vada cum se simte... Iar persoana respectiva nu se mai poate desparti de croseta. Deci am dat mai departe microbul.
In acelasi timp, copilul meu minunat, Mara, a crescut mult si e jucaus si vesel nevoie mare. Imi lumineaza viata si casa si ma face sa nu ma gandesc cu tristete la trecut, ci sa privesc cu speranta spre viitor. O sa ajung poate o data sa va povestesc un pic din trecutul meu si de cand a pornit aceasta pasiune pentru tot ce iese din mana dibace a unui pasionat.
Vreau neaparat sa mentionez ca nu ma gandesc niciodata de la inceput ce o sa iasa din mana mea. Incep ceva si, daca ma intrebi ce o sa fie, raspunsul meu e simplu: Vezi la final. Evident ca sunt atenta la dimensiuni si croi, dar modelul in varianta finala il vad chiar si eu abia cand am terminat. Modelul initial il vizualizez, insa mi se intampla des sa fac modificari pe parcurs.
Pot insa sa fac modele la comanda..., daca mi se cere.


Am vazut pe un site pe care l-am vizitat recent un costumas de genul asta si m-am imbolnavit de dragul lui. Asa ca si pitica mea s-a ales cu unul.


A doua piesa pe care am "copt-o" pentru puiul meu..., pe care o sa-l vedeti "in actiune" ca fotomodel imediat..., ceva mai jos. Jerseul este extrem de simplu de facut si, pentru un bebe mic, intr-o zi e gata.

Micul meu model isi poarta cu mandrie un costumas superb din doua piese: fusta in patru clini si un jerseu elegant cu margele albe la mansete.


Nu-i asa ca ne comportam ca adevaratele profesioniste? Ne iertati insa pentru pampersul ce se vede, insa suntem inca mici.


Profesionalismul isi spune din nou cuvantul! :) Asta este prima rochita pe care am facut-o pentru Mara..., cand inca nici nu era nascuta. Era prevazuta sa fie imbracata la venirea acasa de la spital, dupa nastere... Dar mami a crezut ca suntem uriasi! Abia pe la Revelionul 2010 am reusit sa o inauguram, adica la "venerabila" varsta de doua luni si un pic.
Mai am si altele sa va arat... multe, multe si sunt pentru adulti. Promit sa fac rost de un manechin si sa le fotografiez asa cum trebuie!
Astept insa parerile voastre despre ce ati vazut azi si, de ce nu, eventuale comenzi.
Pupici si Doamne ajuta!